Kassler gratäng

Jag har ett recept på en riktigt tok enkel kassler gratäng som är så god. Alla i familjen älskar den

Kassler gratäng ca 4 port

500 g kassler

2 dl grädde

1 burk krossade eller passerade tomater

1 msk tomatpuré

1 st vitlöksklyfta

1 tsk sambal olek (kan uteslutas)

Salt

Peppar

Oregano

Skär kasslern i skivor, inte för tjocka. Lägg dem i en ugnsfast form.

Vispa grädden och blanda den sedan med tomaterna och kryddorna. Smaka av och tillsätt ev mer kryddor. Häll gräddblandningen över kasslern och strö på riven ost.

Grädda mitt i ugnen på ca 225 grader tills osten smällt och fått färg, det tar ca 15 min.

Servera gärna med ris och sallad. Går även bra med både pasta och potatis.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s