Söndags chill.

Idag är jag så trött. Jag har nog sovit större delen av dagen. Igår var jag på franska vindagarna på Grand Hôtel med skaparna och Patrik och Sabina. Vi fick testa massor av goda och intressanta viner från en mängd olika producenter och vinhus. Det var väldigt trevligt. Tyvärr kunde inte Linus följa med eftersom han hade feber och kände sig dålig.

Efter vinprovningen bestämde vi oss för att ta en kaffe på Luzette innan skaparna och Patrik skulle röra sig hemåt.

När alla begav sig hemåt bestämde jag och sabina att vi inte alls ville åka hem utan gick till bishops arms och tog några bärs och snackade. Det känns som det var minst 100 år sedan vi gjorde det sist. Det var också välbehövligt för oss båda. Bärs, as god plocktallrik och några timmar bara vi. Bästa!

På torsdag kommer Sabinas vän Bella hit till Stockholm för att gå på konsert. Vi bestämde att jag ska möta upp dem på kvällen och gå ut. Det är jag riktigt taggad på, för det skall bli superkul att äntligen träffa Bella. Bella är en av de personer som betyder allra mest för Sabina, så att träffa henne känns jättekul.

Efter ölhäng med Sabina åkte jag hem till sambo och avslutade kvällen med vin och kortspel. Supermysigt.

I morgon är det dags för jobb igen efter både ledighet och sjukskrivning. Jag jobbar långvecka och är väl inte jätte pepp på det, men det brukar ändå gå snabbt. Nästa vecka är det ju dessutom löning och veckan efter det är jag långledig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s