Livets goda.

Vilken härlig spontan kväll det vart igår. Den började med öl inne i stan efter sista fixat med inflyttningspresenten och fortsatte sen till Sumpan för spontan middag med underbara vänner på Phils burger. Jisses vilken kick ass halloumi burgare jag käkade där. Den var helt galet god och rekommenderas varmt om du är som jag och inte vill äta så mycket kött eller är vegetarian.

Idag går Sabinas och Patriks flyttlass och jag ska hjälpa till. Jag vaknade redan vid 03 inatt, vilket innebär att jag bara fått 3 timmars sömn. Hoppas på att kunna somna om en stund nu. Det kommer bli en brutal dag idag annars.

Både jag och sambon blev så kära i vår present till Sabina och Patrik, att vi bestämt att vi ska åka till Mos innan flyttlasset går och köpa samma till oss själva.

Ikväll är eventuellt planen att vi ska gå och äta middag på Tezukuri sushi vid Hammarby kaj. Deras sushi är den isärklass bästa någonsin!! Den är så grymt välgjord och av de bästa råvarorna. Sambon känner även han som driver Tezukuri och dem har en fin historia bakom sig, så det blir kära återseenden. Skulle vi nu ändra oss och inte gå dit så fixar vi nog till nått gott hemma.

Nej, man kanske skulle försöka sova lite innan det är dags att gå upp igen och bege sig iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s